Övervakningskameror

I vårt sortiment av säkerhetskameror hittar du allt du behöver för ett tryggare liv. Våra övervakningskameror ger dig en snabb, lättillgänglig, enkel och smart videoövervakning av det som är viktigast för dig. 

Bland vårt urval av övervakningskameror hittar du både kameror för inomhus och utomhusbruk samt andra smarta lösningar för övervakning. Vi erbjuder också tillbehör till våra kameror såsom solpanel och Micro-SD kort som du finner under tillbehör.

Prioritera din egen och din familjs säkerhet med kameraövervakning 

Att känna sig trygg i hemmet skulle nog de allra flesta säga är bland det viktigaste, om inte det viktigaste, som finns. Våra kameror kan öka den tryggheten oavsett om du är hemma eller inte. Till varje modell ingår det dessutom en gratis app som kan laddas ner till din telefon där du kan streama allt innehåll. 

Ditt nya övervakningssystem installerar du enkelt själv och styr övervakningen gör du via appen. Något som också kan vara bra att känna till är att alla våra säkerhetskameror är kompatibla med Google Assistant och Alexa. Detta gör det bland annat möjligt för dig att med hjälp av röstkommandon styra funktioner i dina kameror.

Inga dyra abonnemangskostnader 

En stor fördel sett till vår kameraövervakning i hemmet är att du slipper allt som har med abonnemang att göra. Allt du betalar är en engångskostnad för våra kameror och sedan är du igång. Detta är en stor fördel sett till många av våra konkurrenter eftersom de flesta övervakningssystem också kräver att du har ett abonnemang kopplat till bolaget som kostar pengar varje månad. 

Med Nexcam och vår övervakning slipper du det. Allt du behöver är en yta att installera kameran på och en telefon att ladda ner appen på - klart! Det som också är en stor fördel med våra kameror är att videomaterial som spelas in lagras lokalt på kamerans SD-kort, och du kan sedan nå det inspelade materialet via din mobil, oavsett vart i världen du befinner dig.